Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpackaný útěk z vězení: Uprchlík měl velkou smůlu, přihodila se mu kuriózní nehoda

Věznice
Věznice
Foto: Pixabay

Filadelfie - Kuriózní případy pokusů o útěk z vězení se čas od času přihodí. Tento nepovedený útěk má však špinavou pachuť, a to doslova. Kriminální živel se totiž dostal z vězení pryč, ale zasekl se v popelářském voze. Informoval o tom portál CBS News.

Muži, jenž se v neděli pokusil o úprk z filadelfské věznice, se povedlo dojít jen do půle cesty. Aby zmátl vězeňské dozorce a orgány, které ho hledaly, lehl si na místní do místního kontejneru na skládce, kde usnul.

To však netušil, že v pondělí ráno jezdí pravidelně popelářské vozy, které mají cestu i přes skládku, kterou si jedenatřicetiletý odsouzený vybral. Popeláři si ničeho nevšimli a náklad z kontejneru směle vhodili do hydraulického lisu ve voze.

Až poté zaregistrovali, že spolu s ostatními odpadky vyhodili i muže, který se pokoušel pláchnout. Následovala vyprošťovací akce, která trvala dvě hodiny. Teprve po nich se podařilo muže v popelářského auta vytáhnout.

Podle CBS Philadelphia byl chlapík odvezen do místní nemocnice s poraněními břicha, bederní páteře a nohou. I když podle svědků hýbal horní částí těla, je v kritickém stavu.

Témata:  USA Filadelfie vězeňská služba skládka uprchlí vězni věznice

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 19:55

Právníci Navalného zůstanou ve vyšetřovací vazbě další dva měsíce

Soud v Moskvě rozhodl, že právníci zesnulého ruského opozičního politika Alexeje Navalného zůstanou ve vyšetřovací vazbě další dva měsíce. Oznámila to stanice Rádio Svobodná Evropa (RFE/RL).

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy