Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Horkýže Slíže dnes vystoupí ve Valašském Meziříčí

Horkýže Slíže
Horkýže Slíže
Foto: SMART Communication

Valašské Meziříčí - Legendární slovenská kapela Horkýže Slíže rozproudí krev svým fanouškům již dnes ve velkém sále Kulturního zařízení. Přesně po roce zde uvedou svou další show plnou známých hitů. Předkapelou jim bude mladá havířovská kapela Ajdontker.

Horkýže slíže svou kariéru odstartovali před čtyřiadvaceti lety v Nitře a za dobu své existence se stali jednou z nejoblíbenějších slovenských skupin. Především díky svým neotřelým, jedinečným a vtipným textům. Jejich oncerty jsou nezaměnitelné a originální a už teď je jisté, že se bude jednat o skvělou párty, která se už nikdy nemusí opakovat.

Zdroj: YouTube

Každý rok odehrají Horkýže Slíže na stovku koncertů i lestos se na svém turné opět zastaví také ve Valašském Meziříčí. Tentokrát vystoupí ve velkém sále, aby se vstupenky dostaly opravdu na všechny fanoušky, kteří se rozhodnou na svou oblíbenou kapelu zajít. Koncert startuje ve 20. hodin Kulturním centru.

Témata:  skupina Horkýže Slíže koncert

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy