Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Indii se zřítilo letadlo, spadlo do hustě obydlené části města

Breaking News, čtěte aktuální informace na www.Globe24.cz
Breaking News, čtěte aktuální informace na www.Globe24.cz
Foto: Infografika Globe24.cz

Bombaj - V Indii se zřítilo letadlo, které spadlo do hustě obydlené části města. Podle agentury AP je na místě několik mrtvých.

Podle serveru India Today je na místě katastrofy nejméně pět mrtvých včetně dvou pilotů malého letadla. Údajně šlo o vládní letadlo, na jehož palubě letěl i ředitel Úřadu pro civilní letectví.

A chartered plane crashes in an open area in Ghatkopar's Jeevdaya Lane, near an under-construction building. @RidlrMUM @smart_mumbaikar @hashMumbai #Mumbai #PlaneCrash pic.twitter.com/IOJpY7Hav4

— Mumbai Live (@MumbaiLiveNews) 28. června 2018

Na místě nehody operují záchranáři a hasiči, kteří se snaží uhasit požár, jenž po nehodě vzniknul. Příčina nehody zatím není známa.

Podrobnosti připravujeme

Témata:  Breaking News letectví a letadla letecké nehody Indie

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.