Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kdo se nejlépe obléká v české politice?

Petra Paroubková
Petra Paroubková
Foto: Lukáš Henzl, EuroZprávy.cz

Praha - Nesprávné kombinace šatů a doplňku, špatné boty a nevhodný outfit, který nelichotí postavě. Takové jsou největší přešlapy českých političek.

Čeští politici pomalu zjišťují, že i vzhled je v politice velice důležitý. Je pravda, že v politice jsou striktně daná pravidla, co se týká oblékaní, ale některé dámy se i přesto umí obléci velice vkusně. Chce to ale dotáhnout i drobné detaily...

Petra Paroubková

Petra (zde) má velice štíhlou postavu, kterou se nebojí zdůraznit ve svých outfitech. Zde zvolila modrý top se zajímavým řešením v oblasti hrudníku. Top už je dost výrazní díky nařasení, takže vzor už je možná trochu moc. Dobře k topu zvolila černé kalhoty, které jsou k topu ideální volbou.

Jana Bobošíková

Jana (zde) se nebojí barevných outfitů, i když zde zvolila černý outfit, který doplnila o zlaté doplňky. Ačkoli na ruku navlékla masivní náramek, tak i přesto je outfit nudný a potřeboval by oživit.

Monika Babišová

Monika (zde) je královnou české politiky. Její oufit ji vždy skvěle padne a podtrhne její postavu. Šedé sako doplnila o bílou halenku. Celému outfitu dodala ležérní styl díky džínům. Lodičky ladila do barvy saka. Monika je v oblékaní opravdu třída!

Témata:  ženy móda Petra Paroubková

Aktuálně se děje

4. května 2024 8:22

Morawiecki si kopl do EU. V Polsku vzbudila jeho slova pozdvižení

Bývalý polský premiér Mateusz Morawiecki označil Brusel v rozhovoru pro maďarský týdeník Mandiner za hrozbu pro evropskou demokracii. EU podle něj zadržením fondů ovlivnila výsledek polských parlamentních voleb. Představitelé současné polské vlády jej za tyto výroky ostře zkritizovali. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy