Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 12. dubna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Nad střední Evropou se bude udržovat nevýrazné tlakové pole, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno. Ojediněle mlhy. Zpočátku místy, postupně jen ojediněle polojasno. Nejnižší teploty 7 až 3 °C, v Čechách ojediněle až 1 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Zpočátku oblačno až zataženo, ráno ojediněle mlhy. Ojediněle přeháňky nebo i bouřky. Jen ojediněle polojasno. Během dne od jihozápadu ubývání oblačnosti, místy až do vyjasnění. Nejvyšší teploty 14 až 18 °C. Slabý proměnlivý nebo západní vítr do 3 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 20:14

Kreml nemá strach ze zvratu kvůli raketám ATACMS v rukou Ukrajinců

To, že má Ukrajina přístup k těžkým zbraním dlouhého dosahu včetně raket ATACMS ze Spojených států, v zásadě nezmění výsledek probíhající války. Prohlásil to ve čtvrtek Kreml, uvedla agentura AFP.

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy

Změny počasí mají rozsáhlé dopady. Souvisí s migrací i chudobou

Změny počasí mají rozsáhlé dopady. Souvisí s migrací i chudobou

Organizace spojených národů tento týden oznámila, že spouští nový fond, jehož cílem je posílit ochranu uprchlíků a vysídlených komunit ohrožených změnou klimatu. Podle zprávy agentury AFP Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) uvedl, že cílem je do konce roku 2025 získat do nového fondu 100 milionů dolarů na podporu uprchlíků, jejich hostitelských komunit a zemí původu, které jsou klimatickými krizemi zasaženy nejvíce.