Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Windsor láká na výstavu: K vidění budou svatební šaty Meghan i uniforma prince Harryho

Princ Harry a Meghan Markle
Princ Harry a Meghan Markle
Foto: Reprofoto YouTube

Londýn - Na hradě Windsor si budeme moci prohlédnout svatební šaty Meghan Markleové a kopie uniformy, kterou měl při obřadu její choť britský princ Harry. Výstava s názvem "Královská svatba: Vévoda a vévodkyně ze Sussexu" bude zahájena 26. října a potrvá do 6. ledna 2019.

Návštěvnici budou mít možnost prohlédnout si nevěstiny hedvábné šaty slavné francouzské módní značky Givenchy a platinovou korunku posetou diamanty, kterou Markleové na svatbu půjčila britská královna Alžběta II.

K vidění bude na výstavě také kopie Harryho svatební uniformy elitního jezdeckého regimentu označovaného jako Blues and Royals.

Svatba americké herečky a britského prince se konala na anglickém hradě Windsor 19. května a přenos z obřadu po celém světě sledovaly miliony diváků

Témata:  Princ Harry výstavy Velká Británie Meghan Markleová

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy