Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpěvačka Selena Gomez poprvé vystoupí v Česku. Za pár dnů se spouští předobjednávky

Selena Gomez
Selena Gomez
Foto: Amanda Nobles, CC BY 2.0

Praha - Čeští fanoušci jedné z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Seleny Gomez se konečně dočkali. Selena vystoupí v České republice vůbec poprvé a přiveze s sebou své poslední album Revival.

Selena začala s natáčení alba Revival na podzim roku 2014, poslední úpravy proběhly loni v létě. Selena na nových skladbách pracovala také jako textařka a skladatelka a ve studiu ji při práci podpořilo i několik věhlasných jmen jako Rock Mafia, Hit-Boy, Dave Audé, Max Martin, Mattman & Robin, Stargate, Benny Blanco, Steve Mac nebo americký rapper A$AP Rocky.

Svoje aktuální album v minulých měsících představila úspěšnými singly Good For You a Same Old Love, které ukazovaly spíše její romantičtější stranu. Novým singlem Hands To Myself, se Selena opět vrací do vod tanečnějšího stylu a podle prvnícj ohlasů z Ameriky, Austrálie nebo Belgie  má zpěvačka nakročeno na další velký hit.

Zdroj: YouTube

Podle Entertainment Weekly je album „jedním z nejelegantnějších alb podzimu" a „svěžím a pokrokovým, jako je hudba indie miláčků Tove Lo a FKA Twigs", ale také Rolling Stone desku  chválil „toto je zvuk umělkyněs novou energií, která je na vrcholu sil."

Evropská část turné "Revival Tour" odstartuje v Helsinkách 10. října 2016 a bude pokračovat přes Švédsko, Norsko, Dánsko, Německo, Holandsko, Francii, Lucembursko, Českou republiku, Itálii, Belgii, Velkou Británii, Španělsko a bude zakončena 16. listopadu v Lisabonu.

A co o svém turné říká samotná Selena Gomez? „Jsem připravena vydat se na turné a vidět své fanoušky v Evropě osobně! Toto album představuje novou a velmi důležitou kapitolu v mém životě. Nemůžu se dočkat, až na jevišti představím nový materiál, z celého srdce jsem se snažila, aby toto turné, bylo opravdu neobyčejné."

Selena Gomez se českým fanouškům představí 24. října  v pražské O2 Areně. Předprodej vstupenek bude zahájen 29. dubna.

Témata:  Selena Gomez O2 Arena koncert

Související

Aktuálně se děje

8:45

Ukrajinská armáda stahuje z bojiště americké tanky Abrams

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy