Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a pátek 11. srpna

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Nad naším územím se bude vlnit výrazné frontální rozhraní, oddělující teplý vzduch na východě a chladný na západě. Informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, na východě místy i polojasno. Místy déšť,přeháňky a bouřky, i silné. Nejnižší teploty 22 až 18 °C, na západě17 až 13 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, v bouřkách přechodnězesílí.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles, v bouřkách mírnýaž silný vzestup

Počasí přes den (07-24):

Oblačno až zataženo, na východě zpočátku i polojasno. Na většiněúzemí přeháňky nebo déšť, na západě a jihozápadě i trvalejší. Vevýchodní polovině území místy bouřky, i silné, jinde bouřky jenojediněle. Později večer na západě a severozápadě slábnutí srážek.Nejvyšší teploty od 18 °C na západě po 34 °C na východě, v 1000 mna horách kolem 12 °C na západě a kolem 24 °C na východě. Mírnýzápadní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s, na východě vítr jižníaž jihovýchodní, v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles, v bouřkách mírnýaž silný vzestup

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 10:28

V noci Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny

V noci na dnešek Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny, což způsobilo poškození zařízení a zranění alespoň jednoho pracovníka. Oznámil to podle ukrajinských médií ministr energetiky Herman Haluščenko. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy