Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při nehodě na Frýdecko-Místecku se zranilo sedm lidí, zasahoval vrtulník

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Jana Maxová, EuroZprávy.cz

Ostrava - Vážná nehoda se stala dnes odpoledne u Bílé na Frýdecko-Místecku. Při srážce dvou aut utrpělo zranění sedm lidí, mezi nimi dvě děti. Na místě zasahovaly sanitky i vrtulník.

"Zraněno bylo celkem sedm lidí, z toho dva nezletilí a dvě děti," uvedl mluvčí hasičů Jakub Kozák. Hasiči hasili i jedno z havarovaných vozidel, které začalo hořet.

"Nahlášeno bylo původně pět zraněných, ošetřit však bylo reálně nutno sedm účastníků. Týmy záchranné služby poskytovaly přednemocniční neodkladnou péči třem dospělým mužům středního věku a čtyřem dětem ve věkovém rozpětí tří až 13 let. Všichni pacienti byli při vědomí a v kontaktu se záchranáři," řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

"Závažnější se jevil stav dvanáctileté dívky s poraněním páteře. Ta byla vrtulníkem po ošetření přepravena do ostravské fakultní nemocnice," dodal.

Témata:  dopravní nehody Moravskoslezský kraj záchranáři

Aktuálně se děje

10. května 2024 8:44

Německo zvažuje proti Izraeli stejné kroky jako USA

Německý ministr obrany Boris Pistorius uvedl, že Berlín zvažuje podobné kroky jako Spojené státy, které pohrozily zastavením dodávek zbraní Izraeli, pokud by izraelské jednotky začaly s rozsáhlou operací ve městě Rafah na jihu palestinského Pásma Gazy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Česko - Finsko 1:0 (po sn)

Čeští hokejisté zdolali na úvod MS Finy 1:0 po nájezdech, rozhodl Kaše

V zahajovacím duelu mezi Českem a Finskem na Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze to byla bitva až do samotného konce. Ani v základní hrací době, ani v prodloužení nepadl jediný uznaný gól, a tak o vítězi rozhodly až samostatné nájezdy. Ondřej Kaše a kapitán Roman Červenka se blýskli góly, zatímco brankář Lukáš Dostál zůstal na stodesetprocent čistý.