Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Věra Špinarová je po kolapsu v nemocnici

Věra Špinarová
Věra Špinarová
Foto: Archiv produkce A. Pavlíka

Praha - Ve středu večer došlo během koncertu Věry Špinarové v Čáslavi k jejímu kolapsu. Díky přítomnosti lékařky v sále a bleskovému zásahu záchranářů, jí byla okamžitě poskytnuta první pomoc. Následně po stabilizaci životních funkcí byla Věra Špinarová trasportována vrtulníkem do nemocnice v pražském Motole.

Její stav je v současné době velmi vážný. Je na oddělení JIP, kde je jí poskytnuta naprosto špičková péče. U Špinarové nastala původně zástava srdce.

Podle informací jejího syna pana Adama Pavlíka, který je v kontaktu s lékaři a maminku navštívil, je její stav zatím opravdu velmi vážný. 

„Maminka je momentálně v bezvědomí, ale věříme, že se ten stav zlepší. Prosíme všechny fanoušky, aby na ni mysleli a drželi jí palce. Opravdu to teď moc potřebuje,” požádal syn a producent Adam Pavlík.

Témata:  Věra Špinarová

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 16:59

Asii zasáhlo extrémní počasí. Teploty zabíjí desítky lidí

Thajské úřady varovaly ve čtvrtek před novou vlnou veder, v důsledku kterých v této zemi přišlo od začátku roku o život už nejméně 30 lidí. Podle agentury AP se extrémní vedra očekávají v metropoli Bangkok, ale také na severu a severovýchodě země. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy