Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott znovu v nemocnici. Co slavného zpěváka trápí tentokrát?

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Sotva se populární zpěvák vyléčil z rakoviny, opět musel na operaci. V utajení údajně podstoupil zákrok kvůli bolestem zad.

Gott se ještě nedávno potýkal s rakovinou mízních uzlin, ze které se podle svého tvrzení vyléčil. V minulých dnech ale musel na zákrok v pražské Nemocnici Na Homolce, údajně kvůli velkým bolestem.

Podle deníku Blesk šlo o bolesti zad, na které si zpěvák stěžoval od začátku roku. "Ano, mohu potvrdit, že byl pan Gott v Nemocnici Na Homolce na dlouho dopředu plánované operaci páteře. Jednalo se o problém s ploténkou," sdělila Blesku zpěvákova mluvčí a PR manažerka Aneta Stolzová.

Podle deníku zákrok provázela snaha jeho pobyt v maximální míře utajit. Byl zapsán pod jiným jménem a po celou dobu měl nadstandardní péči. Staral se o něj vybraný personál, který měl zakázáno s kýmkoliv komunikovat.

V péči lékařů strávil čtyři dny, teď už je zpátky na Bertramce, kde se o něj stará manželka Ivana. V následujících dnech ho čekají rehabilitace. Zdravotní problémy se Gottovi nevyhýbaly ani v minulosti. Přežil vážnou autonehodu, má problémy s kyčlí a dokonce i zkolaboval.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 19:28

Rusové se snaží vyřadit z provozu ukrajinskou železnici. Jde o dodávky materiálu

Rusko se v rámci příprav na ofenzivu zaměřuje na ukrajinskou železnici, aby paralyzovalo vojenské dodávky, uvedl vysoce postavený ukrajinský činitel pro AFP. Rusové ve čtvrtek zasáhli železniční síť ve třech ukrajinských oblastech. Útoky si vyžádaly mrtvé i zraněné. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy