film Krotitelé duchů

film Krotitelé duchů

RECENZE: Krotitelé duchů v novém kabátě. Jak se poprali s nelehkým úkolem?

Kultura

Recenze - Dlouho očekávaná komedie Krotitelé duchů je tu. Během čekání na film se většina fanoušků smířila s tím, že se v hlavních rolích představí samé ženy, i přesto však trailery a komentáře k filmu provázela obrovská vlna nevole, dokonce i rasistické urážky jedné z hlavních hrdinek. Faktem je, že méně je někdy více, a proto by si tvůrci občas měli uvědomit, že vytahovat desítky let staré filmy a točit jejich remaky se někdy nevyplácí. Ale když pomineme to, jaký úspěšný film se snažili tvůrci oživit, nový Krotitelé duchů si tak velkou nálepku “odpadu“ rozhodně nezaslouží.

film Krotitelé duchů

VIDEO: Kino premiéra - Krotitelé duchů v sukních. Jaký bude velký návrat v ženském podání?

Kultura

Praha - Slavní krotitelé duchů znovu ožívají. V tomto případě spíše krotitelky, protože uniformy tentokrát navléknou samé ženy. V jedné z hlavních rolí se představí v současné době velice populární herečka Melissa McCarthy, která zazářila v komediální roli ve filmu Špión, po boku Juda Lawa. Také v Krotitelých duchů bude mít po boku jednoho z nejoblíbenějších krasavců současnosti. Roli přihlouplého pomocníka "super žen" si zahrál Chris Hemsworth a o zábavu rozhodně nebude nouze. V českých kinech od 28. července 2016.

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy