Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 29. listopadu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Mezi tlakovou výší nad Britskými ostrovy a Severním mořem a tlakovou níží nad severozápadním Ruskem k nám bude nadále proudit studený vzduch od severu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno nebo skoro jasno, k ránu ojediněle mrznoucí mlhy nebo nízká oblačnost. Na horách na severovýchodě oblačno až polojasno, ojediněle sněhové přeháňky. Nejnižší teploty -4 až -8 °C. Mírný severní až severozápadní vítr 2 až 5 m/s, na Moravě a ve Slezsku zpočátku čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. Na západě Čech slabý proměnlivý do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: mírný, postupně slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Jasno nebo skoro jasno, ráno ojediněle mrznoucí mlhy nebo nízká oblačnost. Na horách na severovýchodě oblačno až polojasno, ojediněle sněhové přeháňky. Nejvyšší teploty -1 až +3 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 2 až 5 m/s, bude večer slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup, přechodně slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy