Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a pondělí 31. července

Podivné mraky
Podivné mraky
Foto: Reprofoto YouTube

Praha - Po zadní straně tlakové výše nad jihovýchodní Evropou k nám bude nadále proudit teplý vzduch od jihozápadu. Nad Německem a Čechami se bude vlnit studená fronta. Informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno, místy přeháňky nebo bouřky. K ránu srážky jenojediněle. Nejnižší teploty 19 až 15 °C. Slabý proměnlivý vítr1 až 4 m/s. Vítr v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky nebo bouřky. Pozdějiodpoledne a večer od jihovýchodu ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty27 až 31 °C, na jihu a východě až 34 °C, v 1000 m na horáchkolem 21 °C, na Šumavě kolem 24 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Témata:  počasí mraky

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy