Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 14. září

Déšť v ulicích Prahy
Déšť v ulicích Prahy
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V čerstvém západním až jihozápadním proudění bude přes střední Evropu postupovat frontální vlna, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky. V jihovýchodní polovině území srážky jen ojediněle a postupně místy polojasno. Nejnižší teploty 16 až 12 °C. Čerstvý jihozápadní vítr 5 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles

Počasí přes den (07-24):Polojasno, zpočátku v severozápadní polovině Čech, během dne postupně od západu i na ostatním území oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Večer v Čechách od severozápadu ubývání srážek a oblačnosti. Nejvyšší teploty 19 až 23 °C, v severozápadní polovině Čech kolem 16 °C, na jihovýchodě Moravy až 25 °C. Čerstvý jihozápadní vítr 5 až 10 m/s s nárazy 15 až 20 m/s (55 až 70 km/h), na hřebenech hor kolem 25 m/s (90 km/h), se bude měnit na západní.

Tlaková tendence: mírný pokles, postupně mírný vzestup

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 17:26

Piráti rázně odmítli návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné

Piráti jednoznačně odmítají návrh lidovců na zvýšení důchodových odvodů pro bezdětné. Podle nich je tento záměr kontroverzní, neboť postihuje lidi bez potomků, aniž by vedl k vyšší porodnosti.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy