Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a čtvrtek 14. července

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Tlaková níže, která se vytvoří nad Moravou, postoupí nad Polsko a kolem ní k nám bude od severozápadu proudit chladný a vlhký vzduch. Informuje ČHMU.

Počasí v noci (22-07):Převážně zataženo a déšť nebo přeháňky, místy srážky i vydatné.Nejnižší teploty 15 až 11 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s budezesilovat na mírný západní až severozápadní 3 až 7 m/s, místys nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, na V a SV slabý až mírný pokles

Počasí přes den (07-24):Převážně zataženo a občas déšť, místy trvalý a vydatný, zejménana horách na severu a severozápadě území. Večer slábnutí srážeka částečné ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 13 až 17 °C,na Moravě a ve Slezsku 17 až 21 °C, v 1000 m na horách kolem 10 °C,Jeseníky a Beskydy 16 °C. Mírný severozápadní až západní vítr3 až 7 m/s během dne zesílí na čerstvý 5 až 10 m/s, místy s nárazykolem 15 m/s, na horách na severozápadě a severu území kolem 20 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, večer slabý až mírný vzestup

Témata:  počasí déšť léto

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy