Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lupiči v Paříži okradli skupinu turistů, použili na ně slzný plyn

Paříž, ilustrační foto
Paříž, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Paříž - Maskovaní lupiči v sobotu okradli 20 turistů, kteří čekali před hotelem na odvoz na letiště. K loupeži použili slzný plyn.

Turisté - Francouzi, Američané a Maročané - čekali v sobotu před hotelem v Roissy-en-France, když lupiči vtrhli přinejmenším do dvou vozidel, obstarávajících kyvadlovou dopravu mezi hotely a letišti. Obrali turisty a personál o zavazadla a osobní věci, než se dali na útěk.

Hotely, stojící na okraji Roissy u dálnice na pařížská letiště Roissy a Bourget, bývají už pravidelně terčem podobných přepadení.

Loni v létě zločinci obrali celý autokar čínských turistů před hotelem v Gonesse nedaleko letiště. Loni v listopadu dvě bohaté návštěvnice z Kataru přišly o pět milionů eur ve špercích a oblečení, když se v luxusním vozu Bentley staly před branami Paříže terčem přepadení.

Témata:  Paříž turisté loupež

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy