Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lupiči v Paříži okradli skupinu turistů, použili na ně slzný plyn

Paříž, ilustrační foto
Paříž, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Paříž - Maskovaní lupiči v sobotu okradli 20 turistů, kteří čekali před hotelem na odvoz na letiště. K loupeži použili slzný plyn.

Turisté - Francouzi, Američané a Maročané - čekali v sobotu před hotelem v Roissy-en-France, když lupiči vtrhli přinejmenším do dvou vozidel, obstarávajících kyvadlovou dopravu mezi hotely a letišti. Obrali turisty a personál o zavazadla a osobní věci, než se dali na útěk.

Hotely, stojící na okraji Roissy u dálnice na pařížská letiště Roissy a Bourget, bývají už pravidelně terčem podobných přepadení.

Loni v létě zločinci obrali celý autokar čínských turistů před hotelem v Gonesse nedaleko letiště. Loni v listopadu dvě bohaté návštěvnice z Kataru přišly o pět milionů eur ve špercích a oblečení, když se v luxusním vozu Bentley staly před branami Paříže terčem přepadení.

Témata:  Paříž turisté loupež

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 0:35

Španělsko dodá Ukrajině rakety Patriot

Španělsko pošle na Ukrajinu rakety Patriot. Na videokonferenci mezinárodní Kontaktní skupiny pro podporu Ukrajiny to dnes oznámila španělská ministryně obrany Margarita Roblesová. Informoval španělsky list El País v reakci na tlak spojenců z EU a NATO.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy