Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ve škole v Los Angeles se střílelo, zraněný žák bojuje o život

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

Los Angeles - Při střelbě ve škole v Los Angeles byli zraněni nejméně dva žáci. Podle záchranářů je jeden z nich, patnáctiletý chlapec, v kritickém stavu.

Stanice Fox News odvoláním na seržanta Edwarda Bernala z losangeleské policie uvedla, že dva studenti - chlapec a dívka - byli při střelbě zasaženi.

Útočníkem byla studentka, kterou policie mezitím odzbrojila a zadržela. Jméno a věk střílející studentky policie neuvedla. Ujistila, že situaci má pod kontrolou.

Střelba se odehrála krátce před devátou hodinou dopolední místního času ve třídě druhého stupně základní školy Salvadora Castra, která se nachází ve společném areálu se střední školou Belmont. Škola leží nedaleko od centra města.

Témata:  střelba v USA USA policie USA

Aktuálně se děje

7. května 2024 9:42

Tripartita bez odborů, které chystají protest. Fiala a Jurečka nechápou

Odboráři předčasně opustili pondělní jednání tripartity, informovala ČT s odkazem na předsedu ČMKOS Josefa Středulu. Zástupci vlády, zaměstnavatelů a odborů řešili například aktuální situaci v zemědělství, ukotvení duálního systému vzdělávání do školského systému či vytvoření seznamu zemí, jejichž občané nebudou potřebovat k práci v Česku zvláštní povolení.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy