Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Blíží se další slosování Účtenkovky, znovu se hraje o luxusní vůz

Účtenkovka
Účtenkovka
Foto: INCORP images

Praha - Ministerstvo financí vybralo ve výběrovém řízení na dodavatele osobního automobilu pro druhé, třetí a čtvrté slosování Účtenkovky Ford Focus Kombi s benzínovým motorem. Vůz dodá autosalon Auto Kora top, který nabídl cenu 357.009 Kč včetně DPH.

Vůz je mimo jiné vybaven klimatizací, zadními parkovacími senzory, palubním počítačem či CD přehrávačem s USB. Výbava zahrnuje elektronický stabilizační systém ESC.

V rámci loterie MF rozděluje měsíčně zhruba 21.000 výher, první cenou je milion korun, druhou právě automobil. Slosování provádí Sazka prostřednictvím certifikovaného generátoru náhodných čísel, takzvaného RNG modulu. Druhé slosování bude tento pátek, další budou následovat 15. ledna a 15. února. 

Do druhého losování účtenkové loterie k EET se za listopad aktivně zapojilo zhruba 450.000 hráčů. Ti za listopad zaregistrovali 13,6 milionu účtenek, do slosování bylo zařazeno 11,5 milionu účtenek.

První losování se konalo 15. listopadu. Do prvního kola loterie se zapojilo zhruba 453.000 aktivních hráčů a do slosování bylo zaregistrováno 11,1 milionu účtenek. V rámci EET bylo v říjnu vydáno 376 milionů účtenek.

Témata:  Účtenkovka Ford Focus Ministerstvo financí České republiky

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy