Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řidič na Blanensku srazil a zabil muže, z místa činu ujel

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Šošůvka - Na konci obce Šošůvka na Blanensku srazilo dnes brzy ráno auto 27letého muže, který na místě zemřel. Řidič ujel a policie po něm pátrá. Hledá i svědky tragické události.

"Na silnici ležel mladý krvácející muž. Zjistili jsme, že je to po dopravní nehodě. Srazilo ho auto a ujelo. Muž zemřel," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová.

Policie hledá auto, které muže srazilo, i nové svědky. "Od svědků máme informace, že nehodu mohlo způsobit červené nebo černé auto, osobní, případně kombi nebo menší dodávka. Přihlásit se nám na linku 158 mohou i lidé, kteří mají na domech kameru. Mohla něco zachytit. To stejné platí i pro řidiče s kamerou, kteří místem projížděli," řekla Musilová.

Policie hledá také dalšího řidiče, který u sraženého zastavil, ale potom ujel. "Měl by mít také vozidlo červené barvy. Žádáme, aby se přihlásil," dodala Musilová.

Témata:  krimi dopravní nehody Jihomoravský kraj

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy