Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Technoparty na Třebíčsku navštívilo druhý den 1300 lidí, zdravotnicí ošetřovali kousnutí hadem

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Meziříčko - Na povolené technoparty u obce Meziříčko na Třebíčsku bylo v noci na dnešek asi 1300 lidí. Od pátku, kdy akce začala, odhalila policie několik řidičů, kteří byli pod vlivem drog, zdravotníci ošetřili zraněnou ženu a muže, kterého uštknul had.

V noci na dnešek přijala policie oznámení o rušení nočního klidu, sdělila ČTK mluvčí Jana Kroutilová. 

U Brázdova mlýna, kde se technoparty koná, podle Kroutilové parkuje asi 340 aut, musí stát jen na vyhrazených plochách. Silnice je objízdnou trasou kvůli opravě silnice v obci Šašovice.

Tři z řidičů, které policie od pátku kontrolovala, byli pod vlivem drog. Dva z nich byli cizinci. Dalšího cizince v sobotu odpoledne údajně uštknul had. V nemocnici skončila také mladá žena, která si v noci na sobotu při manipulaci s rozkládací židlí amputovala článek prstu.

Také dnes budou policisté v místě dohlížet na dodržování veřejného pořádku, hlídkovat, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu.

Témata:  technoparty Jihomoravský kraj Policie ČR

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy