Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 15. května

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Za studenou frontou, která postupuje přes naše území zvolna k jihovýchodu, k nám zítra bude proudit studený vzduch od severozápadu.

Počasí dnes večer a v noci (17-07):Polojasno až oblačno, zpočátku na jihu území, k ránu na severozápadě místy přeháňky, jinde jen ojediněle. Zpočátku na jihu a východě území ojediněle i bouřky. V Krušných horách k ránu nad 700 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší teploty 7 až 3 °C, na jihovýchodě kolem 8 °C. Mírný severozápadní, postupně západní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Proměnlivá, převážně velká oblačnost, místy, zejména v Čechách přeháňky. Na horách v polohách zpočátku nad 700 m, během dne nad 1000 m smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 10 až 14 °C, v 1000 m na horách kolem 6 °C, v Krušných horách kolem 3 °C. Zpočátku mírný, během dne čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy