Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Svatba Soukalové? Prý tomu hodně pomohlo těhotenství

Praha - Krásná sportovkyně Gabriela Soukalová už je vdaná paní. Jenže překvapující svatba měla evidentně dost zásadní důvod.

Biatlonistka Gabriela Soukalová se nedávno provdala za sportovce Petra Koukala, který je špička v badmintonu. Svatba proběhla v utajení, a proto mnohé překvapilo, když se zamilovaný pár ukázal na veřejnosti s manželskými prstýnky. Jenže všechen spěch s vdavkami měl asi mnohem hlubší důvod.

Tím je údajně těhotenství Gabriely, takže krásná biatlonistka předstoupila před oltář v požehnaném stavu. "Je to poměrně čerstvé, nechtějí o tom proto veřejně zatím mluvit," prozradila nejmenovaná známá sportovkyně pro Super.cz.

Petr má za sebou úspěšnou léčbu rakoviny varlat, a společně s manželkou Gabrielou se věnují charitě zaměřené právě na osoby s diagnózou rakoviny. Oba vypadají šťastně, a tak je jen otázka času, kdy nebudou dva, ale tři. Prostě rodina, jak má být.

Témata:  Gabriela Soukalová

Aktuálně se děje

8:45

Ukrajinská armáda stahuje z bojiště americké tanky Abrams

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy