Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policisté objevili v zaparkovaném autě děsivou věc. S případem si neví rady

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

Tallahassee - Floridská policie řeší případ podobný jedné ze scének populárního pořadu Věřte Nevěřte. Na kraji silnice objevila vozidlo, v němž objevila dvě těla manželského páru. O to hrůznější pohled se jim naskytl na zadních sedadlech.

Policisté byli přivoláni k vozidlu, které stálo odstavené na kraji dálnice. Automobil měl zapnutá výstražná světla a na první pohled se zdálo, že se uvnitř nic neděje. Poté, co policisté otevřeli dveře, spatřili na sedadle řidiče a spolujezdce bezvládná těla.

Zkontrolovali i zadní sedadla, kde k jejich hrůze objevili tři malé děti. Všechny živé a vyděšené. Co přesně v autě odehrálo zatím nikdo neví.

Daniel a Heather Kelseyovy byli oba v bezvědomí, okamžitě proto byli převezeni do nemocnice. Oživit je se ale lékařům už nepodařilo.

Zanechali po sobě tři děti ve věku od osmi měsíců do čtyř let. Jak přesně se z nich stali sirotci se zatím nepodařilo zjistit.

Podle policie nešlo o náhodu a smrt přičítají cizímu zavinění. Kdo ale mohl manžele zabít zatím nikdo netuší, rodina pozůstalých je ale zdrcena.

Podle příbuzných byli oba bezproblémoví a milující rodiče. Americká bulvární média s odkazem na jejich vyjádření uvedla, že nikdo obrovskou tragédii nechápe.

Témata:  Florida vražda USA

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 16:55

Podle tajných služeb Putin možná vraždu Navalného nenařídil

Podle amerických zpravodajských služeb není pravděpodobné, že prezident Ruska Vladimir Putin osobně nařídil útok na opozičního vůdce Alexeje Navalného. Uvedl to deník The Wall Street Journal (WSJ). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy