Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Britka trumfla profesionály a pořídila fotku princů, o kterou měly zájem velká média

Vlajka Velké Británie
Vlajka Velké Británie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Londýn - Obyčejné ženě z davu se podařilo trumfnout všechny profesionální fotografy. Pořídila snímek prince Williama s vévodkyní Kate a prince Harryho se snoubenkou Meghan, o který projevily zájem velké britské noviny.

Podle BBC se Karen Murdochové (39) povedlo trefit oba páry během vánoční procházky, když šli všichni čtyři v řadě a vesele se usmívali. Kate a Harry se navíc dívají přímo do objektivu.

Murdochová umístila fotku na twitter a velmi rychle nasbírala tisíce kladných ohlasů. Prvních 50 liber (skoro 1500 Kč) za zveřejnění on-line dostala od listu Daily Mail. Murdochová byla nadšená, protože šetří peníze na to, aby mohla své 17leté dceři zaplatit studium na zdravotní sestru.

Její počin ocenil i fotografický veterán bulvárního listu The Sun Arthur Edwards, podle kterého sice šlo o náhodu a štěstí, ale přesto byla to právě Murdochová, která 20 možná nejlepším zpravodajským fotografům Británie, přítomným na místě, vypálila rybník.

Témata:  Velká Británie princ William Vévodkyně Kate Princ Harry

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 20:14

Kreml nemá strach ze zvratu kvůli raketám ATACMS v rukou Ukrajinců

To, že má Ukrajina přístup k těžkým zbraním dlouhého dosahu včetně raket ATACMS ze Spojených států, v zásadě nezmění výsledek probíhající války. Prohlásil to ve čtvrtek Kreml, uvedla agentura AFP.

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy