Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Už ani slovo. Policie uvalila embargo na vraždu z kolonie na Ústecku

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ústí nad Labem - Policie uvalila embargo na případ vraždy z chatové osady u Střížovic na Ústecku. Údajný pachatel měl podle zjištění ČTK kriminální minulost. Policie nekomentuje ani to, zda současný pohyb policistů v širším okolí s kauzou souvisí.

"Po dohodě se státním zástupcem nebudeme k případu poskytovat žádné informace. V případě, že bychom měli nové informace, které bychom mohli veřejnosti poskytnout, tak je zveřejníme," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Tragédie se odehrála v noci na pondělí v jedné z chat. Obětí je předseda zdejší zahrádkářské kolonie a jeho manželka. V době vraždy tam byly také tři děti, dvě nezletilé dívky a již dospělý syn.

Jednou z verzí je, že starší muž s kriminální minulostí manžele zabil a sám se pak zastřelil. Případ ale provází řada nejasností a spekulací. Policie se odmítá vyjádřit k tomu, zda na místě byl kromě údajného vraha ještě další člověk, který následně utekl.

V osadě je zhruba stovka zahrad, jen několik málo chat je obydlených trvale. Místní zahrádkáři se shodují na tom, že předseda kolonie byl klidný, oblíbený muž.

Témata:  krimi Ústí nad Labem vražda

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 15:57

Evropa je smrtelná, varuje Macron. Vyzval k většímu zbrojení

Francouzský prezident Emmanuel Macron v projevu na pařížské Sorbonně zdůraznil potřebu posílení obrany Evropy a zvýšení vlastní zbrojní produkce jako odpověď na globální bezpečnostní hrozby. Uvedl to server France24.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy