Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Od schůzek nic zásadního nečekejte, vzkazuje Babiš.

Andrej Babiš /ANO/
Andrej Babiš /ANO/
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Lídři hnutí ANO a představitelé komunistů si při ranní schůzce v Průhonicích vyměnili názory na uspořádání Sněmovny, řekl po jednání novinářům předseda ANO Andrej Babiš.

Schůzka s KSČM podle něj přišla nejdříve na řadu kvůli tomu, že její šéfové měli jako první čas. Připustil, že na dnešek má domluvená i další jednání, ale neupřesnil, s jakými subjekty. Babiš také řekl, že hovořil s ekonomem Janem Švejnarem.

"Napsal jsem všem a postupně jednáme," řekl novinářům před polednem před průhonickou sokolovnou Babiš. Schůzka s KSČM byla podle něj první proto, že její předseda Vojtěch Filip a šéf dosavadního poslaneckého klubu Pavel Kováčik měli jako první čas. "Vyměnili jsme si názory na uspořádání Sněmovny, a to je vše," podotkl předseda ANO. Stejně předtím hovořil také Filip.

Jednání výsledek nepřineslo, zástupci ANO si vyslechli představy činovníků KSČM a budou jednat s dalšími stranami. "Nečekejte, že z těch schůzek bude něco zásadního. My chceme jednat s každým, kdo s námi bude chtít jednat, uvidíme, jak se to bude postupně vyvíjet," uvedl Babiš.

Témata:  Andrej Babiš Hnutí ANO volby 2017

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 20:49

Bělorusko tvrdí, že úspěšně zabránilo pokusu o dronové útoky z Litvy

Šéf Běloruského výboru pro státní bezpečnost (KGB) Ivan Tertel tvrdí, že jeho země úspěšně zabránila pokusu o dronové útoky z Litvy směřující na hlavní město Minsk a jeho okolí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy