Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Německá policie zabavila extázi, měla na sobě podobiznu Trumpa

Německá policie
Německá policie
Foto: Pixabay

Berlín - Německá policie při dálniční kontrole i města Osnabrück zadržela auto s rakouskou poznávací značkou. Dvojice mužů v něm převážela tablety extáze s podobiznou amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Policisté zastavili vůz v sobotu kolem 21:00 SELČ. Otec a syn, kteří v něm byli, uvedli, že se vracejí z Nizozemska, kde chtěli původně koupit automobil. O 5000 pilulkách drogy extáze pomlčeli. Policisté je spolu s větším množstvím hotovosti našli při následné prohlídce.

Tabletky mají na jedné straně nápis TRUMP. Jak účinná droga s americkým prezidentem je, policie neuvedla. Jasné ale je, že Trump dokázal vždy budit velké emoce.

Drogy by na trhu měly hodnotu 39.000 eur (milion korun). Dvojice mužů skončila ve vazbě.

Témata:  drogy Německo Donald Trump policie Německo

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy