Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Po rvačce na nože zemřel jeden člověk. Policie stíhá cizince, hrozí mu přísný trest

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Kolín - Policisté stíhají jednoho ze čtveřice cizinců, kteří na sebe v pátek na Kolínsku zaútočili nožem. Při potyčce jeden člověk zemřel a další skončil v nemocnici. Zbylí dva mladíci utekli, policie je ale vypátrala. Jednoho obvinila z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti a druhý bude během dneška propuštěn, řekla ČTK dnes ráno policejní mluvčí Monika Schindlová.

"Bylo zahájeno trestní stíhání pro ublížení na zdraví s následkem smrti," uvedla mluvčí. Třiadvacetiletému muži hrozí až 16 let vězení. Kriminalisté podávají návrh na jeho vzetí do vazby, rozhodnuto by o tom mělo být začátkem nového týdne.

Událost se stala v pátek večer v Žiželicích, policie ale místo neupřesnila s ohledem na to, že jde o malou obec. Podle policie se tam nepohodli čtyři cizinci a zaútočili na sebe nožem.

Třiadvacetiletý mladík po bodném zranění zemřel a o rok mladší muž skončil v nemocnici. Zbylí dva muži utekli, policisté je ale pomocí vrtulníku vypátrali a pozemní hlídka zadržela.

Témata:  krimi cizinci Středočeský kraj

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 10:28

V noci Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny

V noci na dnešek Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny, což způsobilo poškození zařízení a zranění alespoň jednoho pracovníka. Oznámil to podle ukrajinských médií ministr energetiky Herman Haluščenko. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy