Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

ČSSD podle Marksové brání zájmy poctivě pracujících lidí

Michaela Marksová /ČSSD/, ministryně práce a sociálních věcí
Michaela Marksová /ČSSD/, ministryně práce a sociálních věcí
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Sociální demokracie podle ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové (ČSSD) vždycky bojovala za zájmy poctivě pracujících lidí. Podle ní je v tom lepší než ostatní strany.

"S ČSSD máte jistotu, že za vás vždycky bude bojovat. A čím bude sociální demokracie v téhle zemi silnější, tím silnější budete vy všichni," prohlásila ministryně dnes na Střeleckém ostrově.

Kromě Marksové na shromáždění promluvili také ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík, místopředseda strany Petr Dolínek nebo předseda Mladých sociálních demokratů Radek Hlaváček.

ČSSD tak podobně jako další strany využila prvomájový mítink v oranžových barvách ke své propagaci před říjnovými sněmovními volbami.

Mezi stánky s občerstvením a dárkovými předměty a oranžovými kyticemi zamíchala stánek s nabídkou svých kandidátů na poslance. Lidé mohli na přistavené mapě Prahy nechat také lístky se vzkazem, co jim v hlavním městě chybí.

Témata:  Michaela Marksová-Tominová Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky práce Sociální demokracie (SOCDEM)

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy